Nordenskov UIF
Volley afdeling

Nordenskov UIF Volley
Besøg siden
NUIF-Volleyball
Besøg gruppen

UngdomsVolley Sydvest
Besøg gruppen

Oprustningen i Nordenskov UIF er skudt i gang.

 

Champagnepropperne fra fejringen af oprykningen til Volley Ligaen var knapt nok landet, før formand for NUIFs volleyballafdeling Peder Foldager kunne sætte sin signatur på kontrakt for en ny cheftræner til næste sæson.

Valget er faldet på australske Brendan Garlick, som i sidste sæson har vundet bronzemedaljer med det svenske damehold Ørebro.

”Vi ser rigtigt meget frem til det kommende samarbejde. Brendan er en virkelig dygtig træner og i øvrigt en meget behagelig person, og vi er overbeviste om, at han vil passe perfekt ind i den plan, som vi lagt for klubben,” siger Peder Foldager om ansættelsen og fortsætter:  ”Det er første gang, at vi har en fuldtidstræner ansat, og vi er meget spændte på at se, hvor meget han kan løfte os.”

Også sportschef Jakob Møller, der sidste år også var assistenttræner for holdet er begejstret. ”For mig at se, er Brendan lidt af et scoop. Dygtig, erfaren og dedikeret, og så kender han allerede den skandinaviske mentalitet” siger han. ”Vi går igen ind til en sæson, hvor vi hurtigt skal have sammenspillet vores egne unge talenter med de udenlandske profiler, som vi arbejder på højtryk for at få på plads.

Selv ser Brendan Garlick også frem til at starte i det vestjyske. ”Selvom det betyder endnu år langt væk hjemmefra, så var det ikke nogen svær beslutning. Jeg skal måske ikke spille om medaljer i år, men jeg blev tiltalt af ambitionerne, og at der er en stærk og tydelig organisation bagved holdet,” siger han og tilføjer ” og der lagt en klar plan for, hvordan holdet skal udvikle sig. Jeg kan dårligt vente med at komme i gang” slutter han med et smil.

I første omgang er det dog sportschefen spillerne møder i hallen til sæsonopstart. Det Australske Volleyball Forbund har nemlig bedt os om at låne Brendan ud i 14 dage til landsholdsopgaver ved en turnering i Taiwan.

Faktaboks:      

Brendan Garlick

Brisbane, Australian

33 år

2017/18:  Cheftræner, Svenske Dame Liga, Ørebro (vandt bronze medaljer)

Tidligere har Brendan bla. beskæftiget sig med følgende:

-          Træner på det Australske Institut for Sports Center Excellence Program (talentcenter for Volleyspillere)

-          Cheftræner for det Australske herre ungdomslandshold

-          Assistent træner for det Australske herre landshold

-          Assistent træner for det Australske kvinde landshold

-          Træner for forskellige college hold i Australien.

Nordenskov UIF i Volley Ligaen

Dette er i den grad en historisk dag, sagde Volleyball formand Peder Foldager, da han velkommen til pressemøde og markering af oprykning for Nordenskovs herrer til Volley Ligaen, Danmarks bedste række indenfor for volleyball.

Det er helt fantastisk, at det er lykkedes. For 4 år siden lagde vi en strategiplan for, at vi ville i Volley Ligaen indenfor 5 år.  Og så er det jo bare en kæmpe forløsning, at vi får muligheden allerede nu og i virkeligheden også en kæmpe sensation, at en klub og en by af vores størrelse kan nå så langt, fortsætter Peder Foldager.

Spillerne jublede i går aftes, da nyheden tikkede ind på Volleyball.dk, at Nordenskov UIF var blevet certificeret og godkendt til at spille Liga fra næste sæson.  Det var bare mega ekstra sjovt at være til træning i går aftes, hvor træningen helt undtagelsesvis sluttede med en kold øl og et kæmpe stort jubelråb, sagde holdets anfører Søren Gregersen.

Nordenskov UIF har arbejdet stenhårdt på målet.  Det er både spillere, trænere, frivillige, klubledere og et stort stykke solidt ungdomsarbejde i samarbejde med andre klubber under UngdomsVolley Sydvest, som har ført til denne her succes.  Dertil kommer den kæmpe støtte, som Nordenskov UIF har fået fra ikke mindre end 30 sponsorer.  Nordenskov UIF har som klub lært en masse undervejs og føler sig godt rustet til at rykke op, men de ved også, at det kræver endnu mere. 

Vi er klar til at trække i arbejdstøjet og allerede på mandag mødes vi i sponsorudvalget for se på den samlede økonomi og samarbejdet med vores sponsorer for at være på forkant til en ny sæson efter sommerferien, slutter Peder Foldager.

Nordenskov UIF Volley

Udvikling - Begejstring - Sammenhold

 

Volleysæsonen 2017-2018 er startet.
 
Senior og U18 i uge 33 samt kidsvolley og øvrig ungdom i uge 36. Mix starter i uge 38.
 
På seniorsiden har vi igen i år en stærk herretrup bestående af danske og udenlandske spillere.
1. divisionstruppen har i år fået tilgang med 3 spillere fra Esbjerg og 2 nye udlændige udover de 2 fra sidste sæson, Tomas og Jarvis. Målet er oprykning til Volley Ligaen og ledes af Simon Højen
 
Herre Danmarksserie forventes at bestå af række både unge men også erfarne spillere, som tidligere har spillet 1. hold.  Der forventes også et godt niveau på dette hold. Træning for Dammarksserie vil primært være om mandagen med Jacob Møller i spidsen.
 
På damesiden har vi indledt et samarbejde med BVC Esbjerg og får således i år både et 2. divisionshold og Danmarksseriehold.Træning og kampe deles imellem Esbjerg og Helle Hallen.  Træning tirsdag i Esbjerg og torsdag i Helle Hallen, hvor Jarvis og Fraser står for træningen.
 
UngdomsVolley Sydvest fortsætter samarbejdet mellem de 5 klubber, herunder BVC Esbjerg, Varde V, Tistrup B, Ølgod IF og NUIF.
Der forventes hold i U18 og U14, mens det ser noget mere vanskelig ud med U16. Træningen vil i år blive kørt efter samme princip som tidligere med 1 fælles træning om ugen, men den fælles træning afholdes det sted, hvor de fleste spillere kommer fra. Træningen krydres med bl.a vores udenlandske trænere/spillere og vore danske trænere.
 
Kidsvolley er startet i uge 33 med spil i SFO tiden fra kl. 14-15 for at få nye spillere i gang. Den egentlige klub træning er nu lagt til kl. 16.00 om mandagen, så børnene kan gå direkte fra SFO til Volley. Vi ser frem til at se masse nye volleyspillere. Louise, Jens og Jonas er klar til at tage imod.
 
Motions mix træner i Helle Hallen hver tirsdag fra uge 38 – Vi håber, at der igen i år er opbakning til dette.
 
Spørgsmål – kontakt volleyballudvalget eller følg os på Facebook eller www.nuif.dk

Årets første store volleyoplevelse:
 
 
Træningskamp mellem
Nordenskov UIF Herre 1 division og de danske mestre fra Marienlyst, Odense
 
Lørdag den 23. september kl. 12.00 i Helle Hallen.

Træningsstart i uge 33 for herrer og damer

 

Herresenior incl. 1 div og Danmarksserie samt HU18/HU16

 

Helle Hallen

Mandag: 20.00 -22.00 den 14/8

Onsdag: 20.00 – 22.00 den 16/8

Torsdag: 20.00 – 22.00 den 17/8

 

Træningen foregår for alle samme tid de første 14 dage, men dog delvis opdelt. Efter de 14 dage vil der konkret blive delt op i evt. særskilte træningstider/baner alt efter muligheder og behov.  Fælles træning under UVSV for HU18/HU16 vil som udgangspunkt foregå i Esbjerg Seminariehal hver torsdag fra 17.30 – 19.30, men det undersøges om der er basis for en 3. træning i Nordenskov om mandagen fra 18.15 til 20.00.

 

Damesenior incl 2 div og Danmarksserie samt DU18/DU16.

 

Tirsdag den 15/8 kl. 18.00 – 20.00 i Esbjerg Seminariehal

Torsdag den 17/8 kl. 18.00 – 20.00 i Helle Hallen.

 

Damesenior er fælles hold mellem BVC og Nordenskov UIF.  Fælles træning under UVSV for DU18/DU16 vil foregå i Helle Hallen om torsdagen fra 18.00 – 20.00, men man er også velkommen om tirsdagen.

Nordenskov UIF Volley

Udvikling - Begejstring - Sammenhold

 

Det har været et spændende forår med en hektisk afslutning på sæsonen.  6 hold skulle af sted til DM.  Stort afsluttende kids- og teenstævne i Helle Hallen den 8.  april. Kvalifikationsspil til 1 division og mange kampe i Danmarksserien.  Udnævnelse til årets idrætsklub i Varde Kommune

1. division nåede en flot 3. plads og målet for denne sæson er mere end godkendt, selv om drømmen om kvalifikationsspil til Volley Ligaen levede i en periode.  Det vil vi arbejde videre med i næste sæson.

I Danmarksserien damer endte de 2 hold på henholdsvis en nr 2 og nr 7.  Fra næste sæson laver vi i samarbejde omkring dameholdene med BVC Esbjerg. Danmarksserie herrer opnåede også en 7. plads.  

Læs mere om de 6 hold ungdomshold, som deltog i DM, andet steds i bladet.

Årets Idrætspris, som uddeles af Idrætsrådet i Varde Kommune, blev den 6. april overrakt Nordenskov UIF Volley.  NUIF Volleyball modtog prisen som enUngdomsvolley Sydvests billede.

anerkendelse af det store arbejde, som vi gør

for at udvikle NUIF til et kraftcenter for volleyball

i det Sydvestjyske.

Carsten Madsen modtog på vegne af Nordenskov

UIF Volley årets Idrætspris i form af en buket og

en flot vandrepokal samt en check på 5000 kr.

Vi er meget beæret og taknemmelige over at

modtage prisen


 

 


Ny cheftræner til 1 division er Simon Højen fra Haderslev.

Simon er 43 år og uddannet socialrådgiver. Han har tidligere bl.a

spillet med om DM for Skovbakken i Århus i perioden 2002-2004.

Siden har han været træner i flere klubber både i Århus, på Fyn

og Sydjylland.

Jakob Møller indgår fortsat i trænerteamet som sportschef

og med udvalgte træneropgaver.

 

Tak til alle hold og spillere for en god sæson lige fra kidsvolley over ungdom til herre og damesenior samt motion og  mix volley.   Tak til trænere og ledere, samt frivillige for jeres ukuelige indsats.  Tak til sponsorer.

BeachVolley

Beachvolleybanerne ved skolen venter på jer – De er blevet ret så gode efter, at vi fik fjernet træerne imellem de 2 baner sidste sommer og nyt sand.

Herrerne har været i gang, men skal vi se andre på banerne i år?? Det håber vi naturligvis – aftal på FB..

I forbindelse med byfesten afholdes traditionen tro en beachvolley-turnering torsdag den 29/6 kl. 18.30.

                                                                                                                                Med sportslig hilsen fra Volleyballudvalget

Nordenskov Ungdoms- og Idrætsforening | Rønnehaven 32, Nordenskov | 6800 Varde | Tlf.: 75348750