Nordenskov UIF
Volley afdeling

Nordenskov UIF Volley
Besøg siden
NUIF-Volleyball
Besøg gruppen

UngdomsVolley Sydvest
Besøg gruppen

Nordenskov UIF Volley

Udvikling - Begejstring - Sammenhold

 

Volleysæsonen 2017-2018 er startet.
 
Senior og U18 i uge 33 samt kidsvolley og øvrig ungdom i uge 36. Mix starter i uge 38.
 
På seniorsiden har vi igen i år en stærk herretrup bestående af danske og udenlandske spillere.
1. divisionstruppen har i år fået tilgang med 3 spillere fra Esbjerg og 2 nye udlændige udover de 2 fra sidste sæson, Tomas og Jarvis. Målet er oprykning til Volley Ligaen og ledes af Simon Højen
 
Herre Danmarksserie forventes at bestå af række både unge men også erfarne spillere, som tidligere har spillet 1. hold.  Der forventes også et godt niveau på dette hold. Træning for Dammarksserie vil primært være om mandagen med Jacob Møller i spidsen.
 
På damesiden har vi indledt et samarbejde med BVC Esbjerg og får således i år både et 2. divisionshold og Danmarksseriehold.Træning og kampe deles imellem Esbjerg og Helle Hallen.  Træning tirsdag i Esbjerg og torsdag i Helle Hallen, hvor Jarvis og Fraser står for træningen.
 
UngdomsVolley Sydvest fortsætter samarbejdet mellem de 5 klubber, herunder BVC Esbjerg, Varde V, Tistrup B, Ølgod IF og NUIF.
Der forventes hold i U18 og U14, mens det ser noget mere vanskelig ud med U16. Træningen vil i år blive kørt efter samme princip som tidligere med 1 fælles træning om ugen, men den fælles træning afholdes det sted, hvor de fleste spillere kommer fra. Træningen krydres med bl.a vores udenlandske trænere/spillere og vore danske trænere.
 
Kidsvolley er startet i uge 33 med spil i SFO tiden fra kl. 14-15 for at få nye spillere i gang. Den egentlige klub træning er nu lagt til kl. 16.00 om mandagen, så børnene kan gå direkte fra SFO til Volley. Vi ser frem til at se masse nye volleyspillere. Louise, Jens og Jonas er klar til at tage imod.
 
Motions mix træner i Helle Hallen hver tirsdag fra uge 38 – Vi håber, at der igen i år er opbakning til dette.
 
Spørgsmål – kontakt volleyballudvalget eller følg os på Facebook eller www.nuif.dk

Årets første store volleyoplevelse:
 
 
Træningskamp mellem
Nordenskov UIF Herre 1 division og de danske mestre fra Marienlyst, Odense
 
Lørdag den 23. september kl. 12.00 i Helle Hallen.

Træningsstart i uge 33 for herrer og damer

 

Herresenior incl. 1 div og Danmarksserie samt HU18/HU16

 

Helle Hallen

Mandag: 20.00 -22.00 den 14/8

Onsdag: 20.00 – 22.00 den 16/8

Torsdag: 20.00 – 22.00 den 17/8

 

Træningen foregår for alle samme tid de første 14 dage, men dog delvis opdelt. Efter de 14 dage vil der konkret blive delt op i evt. særskilte træningstider/baner alt efter muligheder og behov.  Fælles træning under UVSV for HU18/HU16 vil som udgangspunkt foregå i Esbjerg Seminariehal hver torsdag fra 17.30 – 19.30, men det undersøges om der er basis for en 3. træning i Nordenskov om mandagen fra 18.15 til 20.00.

 

Damesenior incl 2 div og Danmarksserie samt DU18/DU16.

 

Tirsdag den 15/8 kl. 18.00 – 20.00 i Esbjerg Seminariehal

Torsdag den 17/8 kl. 18.00 – 20.00 i Helle Hallen.

 

Damesenior er fælles hold mellem BVC og Nordenskov UIF.  Fælles træning under UVSV for DU18/DU16 vil foregå i Helle Hallen om torsdagen fra 18.00 – 20.00, men man er også velkommen om tirsdagen.

Jarvis Karchewski er tilbage i Nordenskov

Nordenskov UIF Volley har til herre 1 divisionsholdet netop indgået en ny 1 årig aftale med Jarvis Karchewski, som har spillet hæver for holdet igennem de sidste 2 sæsoner. 

Jarvis er 27 år og kommer oprindelig fra Calgary i Canada, men har tidligere også spillet i Luxemburg og USA. Jarvis er netop kommet retur til Nordenskov efter en god sommerpause hjemme i Calgary, hvor formen dog er holdt vedlige med faste træninger.

Jarvis er således klar til træningsstart i næste uge (uge 33), hvor træningen starter op for både damer og herrer.  Jarvis skal udover at spille hæver på 1 divisionsholdet blandt andet også være træner for damerne i 2. division og Danmarksserien.

Vi ser frem til en spændende sæson, hvor vi for herrernes vedkommende går efter oprykning til VolleyLigaen, udtaler formand for Nordenskov UIF Volley Peder Foldager.  Vi er glade for aftalen med Jarvis, men ser også, at der skal hentes yderligere forstærkning for, at målet om oprykning kan realiseres. 

Samtidig er der umådeligt vigtigt, at vi samtidig udvikler på egne og tilkomne talenter, da de på sigt skal være de bærende kræfter, siger Peder Foldager.

Nordenskov UIF Volley

Udvikling - Begejstring - Sammenhold

 

Det har været et spændende forår med en hektisk afslutning på sæsonen.  6 hold skulle af sted til DM.  Stort afsluttende kids- og teenstævne i Helle Hallen den 8.  april. Kvalifikationsspil til 1 division og mange kampe i Danmarksserien.  Udnævnelse til årets idrætsklub i Varde Kommune

1. division nåede en flot 3. plads og målet for denne sæson er mere end godkendt, selv om drømmen om kvalifikationsspil til Volley Ligaen levede i en periode.  Det vil vi arbejde videre med i næste sæson.

I Danmarksserien damer endte de 2 hold på henholdsvis en nr 2 og nr 7.  Fra næste sæson laver vi i samarbejde omkring dameholdene med BVC Esbjerg. Danmarksserie herrer opnåede også en 7. plads.  

Læs mere om de 6 hold ungdomshold, som deltog i DM, andet steds i bladet.

Årets Idrætspris, som uddeles af Idrætsrådet i Varde Kommune, blev den 6. april overrakt Nordenskov UIF Volley.  NUIF Volleyball modtog prisen som enUngdomsvolley Sydvests billede.

anerkendelse af det store arbejde, som vi gør

for at udvikle NUIF til et kraftcenter for volleyball

i det Sydvestjyske.

Carsten Madsen modtog på vegne af Nordenskov

UIF Volley årets Idrætspris i form af en buket og

en flot vandrepokal samt en check på 5000 kr.

Vi er meget beæret og taknemmelige over at

modtage prisen


 

 


Ny cheftræner til 1 division er Simon Højen fra Haderslev.

Simon er 43 år og uddannet socialrådgiver. Han har tidligere bl.a

spillet med om DM for Skovbakken i Århus i perioden 2002-2004.

Siden har han været træner i flere klubber både i Århus, på Fyn

og Sydjylland.

Jakob Møller indgår fortsat i trænerteamet som sportschef

og med udvalgte træneropgaver.

 

Tak til alle hold og spillere for en god sæson lige fra kidsvolley over ungdom til herre og damesenior samt motion og  mix volley.   Tak til trænere og ledere, samt frivillige for jeres ukuelige indsats.  Tak til sponsorer.

BeachVolley

Beachvolleybanerne ved skolen venter på jer – De er blevet ret så gode efter, at vi fik fjernet træerne imellem de 2 baner sidste sommer og nyt sand.

Herrerne har været i gang, men skal vi se andre på banerne i år?? Det håber vi naturligvis – aftal på FB..

I forbindelse med byfesten afholdes traditionen tro en beachvolley-turnering torsdag den 29/6 kl. 18.30.

                                                                                                                                Med sportslig hilsen fra Volleyballudvalget

6 hold til DM

UngdomsVolley Sydvest har i dette forår deltaget med ikke mindre end 6 hold ved DM.  Det største antal i de 6 år UngdomsVolley Sydvest har eksisteret.

Det drejer sig om i rækkerne: HU14, HU14 teen 2, HU16, HU18, HU21 og DU21.

Det bedste resultat blev opnået i den lidt specielle disciplin Herre U14 teen 2, hvor man kun er 2 spillere på banen, som bliver spillet på en badmintonbane med en nethøjde på 2,05 meter.

Emil Blankholm Pedersen og Jeppe Helsinghoff spillede en superflot turnering, men måtte desværre se sig besejret i finalen af IF Lyseng fra Århus, selv om de i den indledende runde havde slået holdet.  Ud af 10 hold er 2. pladsen og dermed sølvmedaljer er også superflot, udtaler formand Peder Foldager fra UngdomsVolley Sydvest.

Emil Blankholm Pedersen blev samtidig udtaget til årets HU14 teen 2 Dream Team holdet ved DM, som blev afviklet i Ishøj.

Samme sted og weekend den 21-23 april måtte HU14 holdet, som reelt bestod af H12 spillere, se sig henvist til 10. pladsen ud 10 hold, men flot at kvalificere sig i så ung en alder. Det siger trods alt meget om talentet og mulighederne de næste par i samme række.

HU16 spillede den 19-21 maj i Odense og opnåede en 8. plads ud af 10 hold og HU18 spillede den 7-9 april i Gentofte og opnåede en 10. plads ud af 10 hold.

I U21 deltog både herrer og damer i DM i Ikast den 28-30 april, hvor damerne blev nr 8 ud af 10 hold og herrerne nr 7 ud af 7 hold.

En stor sæson for UngdomsVolley Sydvest, som består af et samarbejde mellem volleyklubberne Ølgod, Tistrup, Varde, BVC Esbjerg og Nordenskov.

 

                                                                                                                                                                  U14 DM

 

 

 

 

 
   

 

 

 


Emil Blankholm Pedersen ovenfor i midten ved Dream
Team kåringen og til højre sammen med Jeppe Helsinghoff.
De vandt sølv ved HU14 teen 2 DM i Ishøj.

 

Nordenskov Ungdoms- og Idrætsforening | Rønnehaven 32, Nordenskov | 6800 Varde | Tlf.: 75348750