Motion for alle

Vi starter holdet op igen som fik sin spæde start sidste år. Vi håber holdet er kommet for at blive og endnu flere vil benytte tilbuddet om at få sig bevæget.

Motion er vigtig og det sociale ved at gå til noget sammen med andre. Vi bliver hver dag informeret om, at selvom vi bliver ældre, er det vigtig vi holder kroppen igang, for at holde diverse sygdomstegn for døren. 

Holdet skal træne alle kroppens muskler igennem til hver træning, pulsen skal op (mindst 1 gang) og vi afslutter med udstrækning.
Træningen bliver hovedsagelig med egen kropsvægt.

Er du utrænet, har en skavank eller bare gerne vil i gang med at dyrke motion er holdet her helt sikkert noget for dig. Alle kan være med uanset alder og køn. Det er både for mænd og kvinder så her er holdet i måske skal gå på sammen.

MOTION SKAL IKKE DYRKES FOR AT BLIVE YNGRE, MEN FOR AT VI KAN BLIVE GAMLE ☺☺

Holdet træner i hallen på Nordenskov skole hver torsdag kl 19.30 - 20.30. Sæsonen starter d. 27. september og kører frem til jul. Er opbakningen god, fortsætter vi med en sæson til fra januar til midt marts hvor vi slutter af med en fremvisning til gymnastikopvisningen.

Jeg håber på at se dig.

Hilsen Lisa

 
Nordenskov Ungdoms- og Idrætsforening | Rønnehaven 32, Nordenskov | 6800 Varde | Tlf.: 75348750